Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології готує фахівців з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», «Біотехнології та біоінженерії», «Харчових технологій», «Метрології та інформаційно-вимірювальної техніки» та «Ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи» освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр».
Випускники нашого факультету це високоякісні фахівці які здатні кваліфіковано проєктувати процеси виробництва продукції тваринництва та процеси переробки продукції тваринництва; здійснювати виробництво кормів та організовувати годівлю тварин; виконувати генетичну діагностику і селекцію тварин; забезпечувати технологію відтворення тварин; організовувати гігієну утримання та заходи профілактики хвороб тварин; формувати інновації у технологічні процеси виробництва і переробки продукції тваринництва; використовувати культури клітин і тканин при створенні сортів культурних рослин; виконувати біологічну азотфіксацію, одержувати біогаз, отримувати трансгенні організми; здійснювати сертифікацію й атестацію продукції; організовувати та проводити вхідний, наскрізний і вихідний контроль технічного обладнання та продукції; розробляти методики проведення технічного контролю і створювати системи забезпечення якості; організовувати та керувати технологічними процесами на підприємствах харчової промисловості; визначати контрольні критичні точки технологічного процесу та здійснювати аналіз ризиків виробничого процесу; застосовувати наукові знання для впровадження у виробництво прогресивних технологій; розробляти інноваційні та удосконалювати наявні технології харчових продуктів; здійснювати ветеринарно-санітарну експертизу товарів, продукції та послуг; організовувати і проводити судову ветеринарно-санітарну експертизу; здійснювати заходи превентивних технологій; виконувати державний ветеринарно-санітарний контроль; забезпечувати державний ветеринарний нагляд; створювати умови біобезпеки і біозахисту.
Дипломовані випускники факультету ТВППТСБ знаходять широке застосування в багатьох сферах діяльності – ветеринарній медицині, біотехнології, фармації, переробній, хімічній, харчовій, легкій промисловості, сільському господарстві тощо.
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.