Конкурс професійної майстерності в ТЕК МНАУ

4 липня 2019 року серед здобувачів вищої освіти Технолого-економічного коледжу на базі Навчально-науково практичного центру МНАУ у селі Благодарівка, Миколаївського району було проведено конкурс професійної майстерності «Сортування, зважування та облік врожайності часнику». Конкурс відбувся за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).
Часник – одна з найбільших цінних продовольчих культур. Він є джерелом вітамінів, кислот, солей, фітонцидів та інших речовин. Останніми роками інтерес до цієї культури значно виріс. Можливість тривалого зберігання часнику без шкоди для товарних властивостей безпосередньо залежить від часу збору врожаю.
Режим збиральної кампанії встановлюють з урахуванням особливостей вегетаційного періоду культури в даних кліматичних умовах. Відповідальним завданням для виробника, який бажає зібрати багатий і якісний урожай - є точне визначення оптимального терміну збирання, після якого можлива організація успішного закладання часнику на зберігання.
Студенти коледжу, які взяли участь у конкурсі, безпосередньо проводили сортування часнику, відповідно до його якості, з обчисленням урожайності у виробничих умовах. Компетентне журі відмітило високі знання та вміння студентів і визначило переможців конкурсу:
І місце – Дудьєв Владислав
ІІ місце – Івченко Денис
ІІІ місце – Морару Віталій
Студентська молодь висловлює слова вдячності Українському проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва за надану можливість отримати практичні знання в умовах виробництва.











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget