Студенти МНАУ - фіналісти хакатону «Student FoodTeech Challenge»

Студенти МНАУ стали фіналістами хакатону «Student FoodTeech Challenge» у межах дисципліни «Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва» (лектор доц. Лихач В.Я.). Курова Т., Литвиненко О., Чупринюк Ю. - магістри І курсу факультету ТВППСБ від МХП 24-25.06. 2019 року їздили на екскурсію до Вінницької птахофабрики, яка знаходиться у м. Ладижин, і є найкрупнішою птахофабрикою у Європі. Впродовж  екскурсії було показано: інкубаторно-птахівничу станцію, дільниці вирощування птиці та переробний комплекс. На кожних відділеннях підприємства було проведено дезинфекцію та  видано спецодяг. 
В інкубаторно-птахівничій станції було показано процеси від перевірки яйця до реалізації виведеного добового молодняку курчат. Показано саме обладнання для перевірки яєць- овоскоп, місце для вакцинації  добових курчат, шафи інкубаційні та вивідні.
У дільниці вирощування птиці  було показано прилади для слідкування у пташнику за мікрокліматом, приміщенням утримання тижневих курчат із усіма дотриманими нормами вентиляції, напування, вакцинації та годівлі. 
У переробному комплексі було показано технологічні процеси від теплової обробки курей після знекровлення та зняття оперення до фасування курятини у коробки та такі технологічні процеси як: розділення курятини на частини, сортування, зважування, вакуумування курятини в упаковку та прилад для перевірки птиці на предмет крововиливів та розривів. Упрожовж екскурсії було  показано дуже багато технологічних процесів виробництва та переробки птиці. Щиро дякуємо організаторам за надану можливість долучитися до високоорганізованого підприємства! Сподіваємося на подальшу співпрацю!!!








В.о. зав. кафедри, д.с.-г. н., доцент Лихач В.Я.

факультет ТВППТСБ, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget