Перемога на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Економіка»

30 травня на базі кафедри економіки Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбувся II тур Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 051 «Економіка». Галузева конкурсна комісія розглянула 53 студентські наукові роботи, подані на конкурс, авторами яких стали 71 здобувач вищої освіти вітчизняних закладів вищої освіти та 12 здобувачів вищої освіти з 9 закордонних закладів вищої освіти, серед яких: Вроцлавський університет (Польща); Університет Сен Іштвана (Угорщина); Університет Матея Бела (Словаччина);  Американський університет Грузії (Грузія);  Копенгагенська бізнес-школа (Данія); Аграрний університет (Грузія); Вища школа економіки та адміністративного менеджменту в Братиславі (Словаччина); Варшавський університет (Польща); Університет Мейсан (Ірак).
За підсумками рецензування галузевою комісією було відібрано 23 найкращі наукові роботи, авторів яких було запрошено до участі у підсумковій науково-практичній конференції, за результатами якої були визначені переможці.
Миколаївський національний аграрний університет на підсумковій науково-практичній конференції Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Економіка» представляли здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Вікторія Паламарчук та Валерія Хоренженко з науковою роботою на тему «Розвиток механізму кредитування здобуття вищої освіти як напрям зміцнення рівня фінансової безпеки України» під керівництвом доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування А. С. Полторак.
За результатами конференції В. Паламарчук та В. Хоренженко нагороджено дипломом I ступеня. Вітаємо переможців та бажаємо нових наукових перемог!




обліково-фінансовий факультет, кафедра фінансів, міжнародний конкурс, конкурс наукових робіт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget