Семінар-презентація «Створимо разом «розумну громаду»»

На факультеті менеджменту МНАУ 28 травня 2019 р. викладачами кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та керівником ТОВ «Смарт Ай Ті» Володимиром Долгим (м.Чернівці) проведено семінар-презентацію «Створимо разом «Розумну громаду» для представників об’єднаних територіальних громад Миколаївської області, зокрема Баштанської, Веселинівської, Радсадівської, Коблевської, ОТГ та районних рад.
У межах семінару ТОВ «Смарт Ай Ті» представило Перший спеціалізований програмно-апаратний комплекс "SmartVillage", а саме: програмний комплекс «Розумна громада».
Протягом семінару-презентації Володимир Долгий представив інформацію щодо основного призначення програми, технічних вимог до апаратного забезпечення, основних можливостей комплексу, практичних прикладів використання програмного комплексу «Розумна громада» в менеджменті громадами. Окрім того учасники мали можливість висловитися на рахунок впровадження IT у сфері менеджменту громадами, поставити запитання та отримати поради від фахівців.
Наприкінці семінару декан факультету менеджменту Олена Шебаніна подякувала Володимиру Долгому за організацію семінару та виступила з ініціативою підписати Меморандум про співпрацю між Миколаївським національним аграрним університетом та ТОВ «Смарт Ай Ті» та визначити пріоритети подальшої співпраці.
Дякуємо представникам об’єднаних територіальних громад та районної ради Миколаївського району за активну участь у семінарі.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget