Участь у Міжвузівській студентській науково-практичній конференції «Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції»

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва знову об’єднав  студентів та викладачів із провідних аграрних закладів вищої освіти Півдня України. 28-29 травня у Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбулася Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції». Це вже третя конференція у межах співпраці Миколаївського національного аграрного університету, Херсонського державного аграрного університету, Одеського державного аграрного університету та Таврійського державного агротехнологічного університету з UHBDP.
 Делегація з Миколаївського національного агарного університету в кількості 18 чоловік взяла активну участь у роботі конференції.  Здобувачі вищої освіти з доповідями на засіданнях секцій за дискусійними тематиками гідно представили наш університет.
Учасники конференції мали змогу ознайомитися з місцевими пам’ятками архітектури. Для них була організована екскурсія до національного музею- заповіднику «Кам’яна могила». Увечері здобувачі вищої освіти взяли участь у квесті кампусом університету. Другий день Міжвузівської студентської науково-практичної конференції: «Сучасні підходи до післязбиральних технологій та маркетингу плодоовочевої продукції» видався не менш цікавим. Він складався з екскурсій на провідні господарства Кам’янка-Дніпровського району. Учасники конференції на власні очі побачили, як відбуваються виробничі процеси із вирощування овочів, салатів.
 Учасники конференції висловлюють вдячність організаторам заходу, ректорові Миколаївського НАУ академіку Шебаніну В.С., керівництву Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва за надану можливість взяти участь у конференції і, тим самим, реалізувати себе у наукових звершеннях.









UHBDP, фппк, науково-практична конференція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget