Відбувся відбір на індивідуальне дуальне навчання

24 травня 2019 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся заключний етап відбору здобувачів вищої освіти на індивідуальне дуальне навчання за грантової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP). 
Дуальне навчання, як форма здобуття освіти, заснована на тісній взаємодії підприємств (організацій, установ) та закладу освіти на основі соціального партнерства між виробництвом та освітою, де обидві сторони виступають рівноправними партнерами.
Важливо не плутати досвід студентів, які одночасно поєднують роботу і навчання, з дуальною освітою. За дуальної форми, робота не шкодить навчанню, а стає його частиною. 
У конкурсному відборі брали участь 40 осіб із різних факультетів. Учасники конкурсного відбору, окрім заяви, подавали мотиваційний лист на тему: «Чого Ви очікуєте від дуального навчання?» та копію залікової книжки. 
За результатами співбесіди перемогли:
1. Станіславчук Денис Павлович – здобувач вищої освіти 3 курсу спеціальності «Агрономія»;
2. Хабаров Богдан Юрійович – здобувач вищої освіти 2 курсу спеціальності «Агрономія»;
3. Горєва Людмила Олександрівна – здобувач вищої освіти 2 курсу спеціальності «Агрономія»;
4. Стефанішин Роман Іванович – здобувач вищої освіти 2 курсу спеціальності «Агрономія»;
5. Іваськевич Мар’яна Вікторівна - здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти спеціальності «Облік і оподаткування»;
6. Коваль Олексій Миколайович – здобувач вищої освіти 2 курсу спеціальності «Агрономія»;
7. Романчук Володимир Олександрович – здобувач вищої освіти 4 курсу спеціальності «Агрономія»;
8. Соболєв Віталій Олександрович – здобувач вищої освіти 3 курсу  спеціальності «Електроенергетика».
  Всі вони, впродовж трьох місяців, будуть отримувати стипендію Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва в розмірі мінімальної заробітної плати.
Завдяки підтримки проекту вони зможуть поєднати здобуті теоретичні знання з практичним досвідом роботи на базі фермерського господарства «Агролайф», товариства з обмеженою відповідальністю «Натуральні есенції» та фермерського господарства «ТІТАН АГРО». Участь у програмі індивідуального дуального навчання на посадах, що відповідають їхнім спеціальностям, надасть можливість випускникам університету бути працевлаштованими в подальшому на даних підприємствах.
Необхідно відмітити, що стипендіальна програма від UHBDP продовжується. Якщо Вас зацікавила можливість покращити рівень своєї професійної підготовки, з метою подальшого працевлаштування на провідні підприємства плодоовочевої спеціалізації, із можливістю отримання стипендії Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва, пропонуємо спробувати власні сили у наступному конкурсного відборі!









дуальне навчання, фппк, UHBDP

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget