Кафедра економічної теорії і суспільних наук консультує вступників та батьків


Миколаївському національному аграрному університету виділено регіональне замовлення на підготовку фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» за денною формою здобуття освіти на 2019 рік за рахунок обласного бюджету на такі спеціальності: 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 208 «Агроінженерія», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 071 «Облік і оподаткування».
Викладачами кафедри економічної теорії і суспільних наук здійснено виїзди у Миколаївський район Миколаївської області із метою ознайомлення вступників та їх батьків щодо можливості вступу Миколаївського національного аграрного університету. Це інформація набула широкого розголосу за сприяння районної державної адміністрації, голів об’єднаних територіальних громад, управління освіти та управляння агропромислового розвитку.
Миколаївський національний аграрний університет – єдиний заклад вищої освіти в Україні, для якого у 2019 році виділені місця регіонального замовлення, а це – додаткова можливість для вступника навчатися за державний кошт.
Запрошуємо Вас стати членом нашої дружної родини та здобути престижну спеціальність  для успішного майбутнього!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget