Нові можливості професії бухгалтера для студентів МНАУ

Нові можливості професії бухгалтера в сучасному економічному просторі відкрили для себе студенти-обліковці Миколаївського НАУ.
З метою проведення занять в умовах виробництва та на запрошення головного редактора Всеукраїнської професійної бухгалтерської газети «Все про бухгалтерський облік» О.В. Башинського студенти 4 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Юлія Лата, Ірина Андрейченко та Тетяна Вітковська пройшли фахову підготовку в аналітично-експертних відділах редакції газети у місті Києві.
Універсальність газети «Все про бухгалтерський облік» полягає у тому, що її читачами є не лише бухгалтери, але й юристи, кадровики, працівники, які цікавляться інформацією щодо правильності нарахування зарплат, пенсій, відпусток та іншими питаннями у сфері економіки.
Майбутнім обліковцям було запропоновано обрати галузі економіки та теми, що їм є цікавими для більш детального вивчення. Для Лати Юлії це виявилась тема «Імпорт будівельного обладнання. Особливості перевезення і постачання імпортного обладнання». Вітковська Тетяна обрала тему «Організація ресторанного бізнесу», Андрейченко Ірина – «Особливості ввезення імпортного обладнання в харчовій промисловості».
Робота розпочалася з опрацювання нормативно-правових питань щодо обраних тем, потім студенти вивчали питання особливостей організації обліку галузей, готували статті, а також відповідали на запитання читачів газети.
Практичною складовою була безпосередньо робота у бухгалтерії редакції, зокрема: оформлення первинних документів, формування оборотних відомостей, внесення відомостей до Книги обліку доходів і витрат та інше.
Студенти підвищили рівень своїх теоретичних знань, здобули професійний досвід, знайшли нових друзів та однодумців-бухгалтерів .
Висловлюємо подяку керівництву та співробітникам Всеукраїнської професійної бухгалтерської газети «Все про бухгалтерський облік» за підтримку на шляху до вдосконалення студентів Миколаївського національного аграрного університету, які вивчають бухгалтерський облік!
Кафедра обліку і
оподаткування МНАУ












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget