ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агрономія»

Впродовж 26-28 березня 2019 року на факультеті агрономії та лісівництва Вінницького національного аграрного університету проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агрономія». 
У заході взяли участь понад 15 закладів вищої освіти України аграрного спрямування, у тому числі і Миколаївський НАУ. 
Ректор Вінницького національного аграрного університету Віктор Мазур привітав учасників конкурсу та їхніх наукових керівників, наголосивши на необхідності проведення наукових заходів такого рівня серед студентів аграрних спеціальностей та важливості розвитку аграрної сфери, як провідної галузі економіки України, зокрема стимулювання майбутнього покоління агрономів до наукової праці, а також побажав успіхів у подальших здобутках на науковій ниві. 
Роботу науково-практичної конференції було проведено у двох секціях, презентації учасників конференції викликали жвавий інтерес і зацікавленість слухачів. Приємно відзначити, що здобувачі вищої освіти проявили творчий підхід до підготовки та викладення матеріалу своїх робіт, використовуючи для цього різноманітні демонстраційні матеріали та технічні засоби. 
Миколаївський національний аграрний університет представляли студенти: Герцун М. О. (гр. АМН 1/1), Грубань А. В. (гр. А 3/4) та Сокіл Л. С. (гр. А 4/2).
За результатами проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агрономія» студентки нашого університету Сокіл Л. С. та Грубань А. В. здобули перемогу і отримали відповідно дипломи І та ІІ ступенів.
Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у подальшій науковій роботі!











факультет агротехнологій, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget