Підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Управління фінансово-економічною безпекою»

04 квітня 2019 р. відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18 вересня 2018 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році» на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця відбулася підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Управління фінансово-економічною безпекою».
Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 71 студентської наукової роботи, з яких до прилюдного захисту було рекомендовано 18 робіт з 23 закладів вищої освіти України, авторів яких було запрошено до участі у підсумковій науково-практичній конференції.
Миколаївський національний аграрний університет у конкурсі представляли здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Коротунова Анастасія та Юношев Семен, які висвітлили результати наукового дослідження на тему «Оптимізація фінансування аграрного сектора економіки України як напрям зміцнення фінансово-економічної безпеки держави» (науковий керівник – асистент кафедри фінансів, банківської справи та страхування К. А. Мікуляк).
За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Управління фінансово-економічною безпекою» Коротунова Анастасія та Юношев Семен посіли призові місця та отримали дипломи III ступеня.
Вітаємо Анастасію та Семена! Бажаємо успіхів та нових наукових здобутків!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget