Підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит»

01-02 квітня 2019 р. відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18 вересня 2018 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році» на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит».
У конференції взяли участь 38 здобувачів вищої освіти з 29 закладів вищої освіти.
Миколаївський національний аграрний університет у конкурсі представляв здобувач вищої освіти обліково-фінансового факультету Дощенко Сергій Олександрович, який на високому рівні захистив результати наукового дослідження на тему «Криптовалюта – мейнстрім сучасного фінансового ринку» (керівник – канд. екон. наук, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування А. В. Бурковська). За результатами конкурсу Дощенко Сергій посів призове місце та отримав диплом ІІІ ступеня.
Вітаємо переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Дощенка Сергія і бажаємо успіхів та подальших наукових здобутків!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget