Проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Біологія»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 н. р.» на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету з 17 по 19 квітня 2019 року було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Біологія» за напрямом «Біологія рослин», в якому взяли участь 102 студенти із 22 закладів вищої освіти України. 
Переможців визначали за сумою балів, які вони набрали за результатами трьох етапів конкурсу з базових дисциплін: теоретичного туру, виконання тестових завдань та практичної роботи. У результаті напруженої та безкомпромісної боротьби призерами стали 10 студентів із Миколаївського національного аграрного університету, Львівського національного аграрного університету, Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, Вінницького національного аграрного університету, Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва, Національного університету біоресурсів і природокористування, Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка, Білоцерківського національного аграрного університету та Таврійського державного агротехнологічного університету Загальнокомандне перше місце посіла команда Миколаївського національного аграрного університету у складі Якубчука Ігора, Возігнуєвої Ярослави, Попович Катерини, Ярового Владислава та Гординяка Григорія.
В індивідуальному заліку найбільшу кількість балів набрав Якубчук Ігор – 182 бали із 200 можливих і здобув перше місце.
Для учасників конференції була підготовлена змістовна культурна програма: вони відвідали Миколаївський зоопарк, Музей суднобудування і флоту, милувалися нічним Миколаєвом. Але найважливішим була зустріч нових друзів, нові знайомства та враження від спілкування.















факультет агротехнологій, Всеукраїнська студентська олімпіада

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget