Практичне заняття в умовах ННПЦ МНАУ

09.04.2019 року магістранти факультету агротехнологій провели виїзне практичне заняття зі світових сучасних технологій в ННПЦ МНАУ.
Майбутні агрономи науковці мали змогу ознайомитися з елементами точного землеробства та особливостями роботи метеостанції, сучасною технікою для обробки ґрунту та посіву польових культур. Провідні спеціалісти господарства, зокрема директор наукового парку «Агроперспектива» Карпенко І.Д., старший науковий співробітник НДІ СГ в АПК Кобелєв М.О., професор Федорчук М.І. та декан факультету агротехнологій, доцент Дробітько А.В. ознайомили здобувачів вищої освіти із технологією вирощування польових культур з елементами точного землеробства в умовах дослідного господарства. 
Представники компанії «Ландтех», які є дилерами з продажу сучасної сільськогосподарської техніки відомих світових брендів «JohnDeer», «JCB», «Vaderstad» та ін. ознайомили із новинками ґрунтообробної техніки і показали на практиці її переваги. Студенти побачили весь технологічний процес від підготовки ґрунту до посіву та догляду за рослинами. Такі практичні заняття є корисними та дають можливість закріпити свої теоретичні знання, отримані в аудиторіях на лекціях, та в подальшому застосувати їх в своїй роботі.















факультет агротехнологій, виїзне заняття, навчально-науково-практичний центр

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget