Перший Всеукраїнський студентський економічний турнір

18-19 квітня 2019 р. у Національному університеті водного господарства та природокористування відбувся І Всеукраїнський студентський економічний турнір, в якому взяли участь команди з різних закладів вищої освіти.




Миколаївський національний аграрний університет представляла команда «SMART KIDS», члени якої на високому рівні захистили результати досліджень стосовно плюсів та мінусів поведінкової економіки і найдорожчого українського офіційного бренду.


Учасники команди, здобувачі вищої освіти ІІ курсу обліково-фінансового факультету Церуш К., Василенко М., Пурдик В., Вицина С., Довганюк М., Каблуча Ю. проявили лідерські якості, вміння гідно вести дискусію, обґрунтовувати власну точку зору у процесі обговорення доповіді та під час виступу.




За результатами півфінальних змагань команда «SMART KIDS» перемогла у двох локаціях, що відбулися 18 та 19 квітня. Команду «SMART KIDS» було нагороджено грамотою за кращу командну гру. Учасник команди Вицина Сергій отримав грамоту за оригінальність подання матеріалу наукової доповіді.
Вітаємо команду «SMART KIDS» та бажаємо сил і натхнення у подальшій науковій роботі!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget