ІІ науково-практичний семінар із психології

Миколаївський національний аграрний університет зібрав провідних психологів Миколаївщини у своїх стінах. 19 квітня в університеті відбувся ІІ науково-практичний семінар «Теоретичні, методологічні та практичні особливості застосування сучасних психологічних технік та технологій у роботі з клієнтами різного віку».
Відкрила пленарну частину проректор із науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталія Шарата, привітавши всіх присутніх та поділившись власним досвідом щодо розвитку лідерських якостей у студентської молоді методами психологічного і педагогічного впливу. Завідувач психолого-педагогічною лабораторією науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості Галина Рурик ознайомила учасників семінару із регламентом та програмою семінару, побажала успіхів та плідної роботи.Аналітичний психолог, арт-терапевт, психотерапевт Світлана Дабагян занурила присутніх у чарівний світ кохання, спілкуючись на тему «7 стадій кохання – від закоханості через ненависть до щирого почуття».
Протягом першої та другої лінійки психологипровели надзвичайно цікаві, пізнавальні та захоплюючі майстер-класи, зокрема:
- Галина Рурик на тему «Метод мандали: діагностичний та корекційний потенціал у робота спеціаліста допомагаючих професій»;
- Світлана Дабагян  – трансформаційна гра: «Любов: інструкція до застосування»;
- Юлія Фарафонова – «Обмежувальні переконання: знайти або знешкодити»;
- Ірина Корнієнко – «Арт-терапевтичні методики у корекційній роботі із дітьми з особливостями розвитку»;
- Марина Дробишева – «Мій страх – мій золотий ресурс, або як досягти мети, коли побоюєшся починати»;
- Тетяна Гиштимулт – «Моя родина – мій ресурс»;
- Ганна Демірполат – «Мама, тато, я та наш новий член родини – симптом»;
- Дар’я Буй – трансформаційна гра: «Подорож до щастя».
Під час науково-практичного семінару відбувся обмін надзвичайно важливою для сьогодення інформацією, який у подальшому стане каркасом для майбутніх психологічних досліджень.



















психолого-педагогічна лабораторія, виховна робота, науково-практичний семінар, кафедра українознавства

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget