МНАУ зустрічає гостей з Очаківських ЗОШ


28 вересня 2018 року, за ініціативи кафедри загальнотехнічних дисциплін та за сприяння заступника начальника відділу надання соціальних послуг Центру зайнятості м. Очакова І.О. Ваврик та методиста відділу освіти м. Очакова М.В. Лясоти було організовано та проведено екскурсію до Миколаївського національного аграрного університету.
До університету завітали 100 школярів 10-х та 11-х класів зі своїми вчителями загальноосвітніх шкіл міста Очакова, Очаківського району, Куцурубської сільської ради об’єднаної територіальної громади та Чорноморської сільської ради.
Відкрив захід перший проректор Миколаївського НАУ професор Д.В. Бабенко побажавши успіхів, натхнення та отримати задоволення від екскурсії.
Із гостями в стилі «вільного діалогу» спілкувалися директор Технолого-економічного коледжу МНАУ В.П. Рибачук, декан факультету менеджменту професор О.В. Шебаніна, в.о. декана інженерно-енергетичного факультету К.М. Горбунова та відповідальний секретар приймальної комісії О.І. Мельник.
На всі запитання школярів, що стосуються зовнішнього незалежного оцінювання, підготовчих курсів та безпосередньо вступу в ряди здобувачів вищої освіти МНАУ, із задоволенням відповідав декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк.
Майбутні абітурієнти протягом дня знайомились з матеріально-технічною базою факультетів та структурних підрозділів МНАУ.
Відвідали музей «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині», навчальну лабораторію «Навчальний банк», торкнулися студентського життя і побуту, споглядаючи на гуртожитки, спортзали та їдальні аграрного університету.
День закінчився, настав час прощатися.
Очаківські школярі, залишаючи стіни МНАУ, висловили слова вдячності і захоплення.
У свою чергу, аграрний університет чекає на Вас рівно через рік, але вже в якості здобувачів вищої освіти МНАУ!

В.о. завідувача кафедри ЗТД – П.М. Полянський.




























Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget