Миколаївський НАУ гостинно відкрив двері своїм майбутнім абітурієнтам та їхнім батькам

Кафедра обліку і оподаткування радо зустріла гостей із ЗОШ №32, №7, Класичного ліцею міста Миколаєва, а також Вознесенського коледжу МНАУ. 
Зустріч розпочалася із екскурсії «Бухгалтер: навчання в сучасному університеті та як це було?», яку провела кандидат економічних наук, асистент кафедри Т. С. Пісоченко. 
Старший викладач кафедри А.Г. Костирко, кандидат економічних наук надала можливість учням відчути себе справжніми студентами і прочитала їм міні-лекцію «Бухгалтерський облік по-новому». 
Студенти спеціальності «Облік і оподаткування» Маринич Надія та Василенко Марина гордо розповідали про свій обліково-фінансовий факультет, кафедру обліку і оподаткування, про свої мрії створити власний бізнес, після того як опанують всі секрети обраної професії бухгалтера. 
Учні та вчителі шкіл, студенти і викладачі коледжу, батьки мали унікальну можливість поспілкуватися і поставили запитання особисто ректору університету, доктору технічних наук, академіку В. С. Шебаніну. 
Ще багато цікавих зустрічей учнівської молоді з відомими особистостями Миколаївщини, викладачами і студентами, творчими талантами університету відбулося цього дня. 
І сьогодні кожен майбутній випускник школи, познайомившись із Миколаївським національним аграрним університетом та знайшовши тут друзів, вже зробив свій Вибір! 
Хто не зміг скористатися нагодою відвідати День відкритих дверей і познайомитися ближче з Миколаївським національним аграрним університетом, ми радо чекаємо ВАС кожного четверга на індивідуальну екскурсію. 
Ви поспілкуєтесь зі СТУДЕНТАМИ, познайомитесь з ДЕКАНОМ факультету та ЗАВІДУВАЧЕМ кафедри, відвідаєте справжні ЛЕКЦІЇ і СЕМІНАРИ, скуштуєте студентський обід, а отже відчуєте себе справжнім СТУДЕНТОМ! 
До скорої зустрічі!






Завідувач кафедри обліку і оподаткування,  
канд. екон. наук, доцент Л. А. Козаченко 
моб. тел. +380965972977




обліково-фінансовий факультет, кафедра обліку і оподаткування, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget