Реалізація грантового проекту MILETUS

10-12 жовтня на базі факультету менеджменту Міланського політехнічного університету (м. Мілан, Італія) відбувся семінар із крос-культурної мобільності та Нарада керівного комітету щодо реалізації грантового проекту MILETUS. 
Участь у заході взяли представники Миколаївського національного аграрного університету проректор із науково-педагогічної та виховної роботи, доктор педагогічних наук Наталія Шарата, доктор економічних наук Ірина Гончаренко, провідний фахівець науково-дослідного центру міжнародного співробітництва і правового забезпечення Віталій Карбашевський. Впродовж заходу відбувся семінар для викладацького та адміністративного персоналу, визначено формат та завдання співпраці для другої віртуальної мобільності, проведено огляд створених відеолекцій співробітників сербських та українських університетів, усіх учасників було залучено до соціальної активності.
Представники Миколаївського національного аграрного університету отримали відповідні завдання згідно із грантовою програмою та найближчим часом працюватимуть над їхньою реалізацією.
 















міжнародне співробітництво, міжнародний відділ, Erasmus+

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget