На факультеті ТВППТСБ відсвяткували День працівників харчової промисловості!

    19 жовтня 2018 року на технологічному факультеті відзначили професійне свято – «День працівників харчової промисловості». У цей день ми вітаємо із професійним святом тих, хто своєю щоденною працею розвиває одну із провідних та найважливіших галузей української економіки.
    Студентством академічних груп ХТ 1/1 та ХТ 2/1 на чолі з кураторами – доцентами О.І. Петровою та Л.О. Стріхою було організовано доброчинну акцію-ярмарку. А кошти, зібрані від продажу солодощів, передали дітям-сиротам.
    У межах проведення свята організовано засідання «круглого столу» на етму «Харчові технології – досвід та перспективи», на який були запрошені почесні гості – представники передових підприємств Миколаївщини, а саме: директор мережі переробних підприємств м. Миколаїв ФОП «Бабаєв», ФОП «Берестова» А.В. Бабаєв та головний технолог ТОВ ВЗП «Еліка» Вітовського району О.І. Ващенко, які привітали здобувачів вищої освіти з професійним святом. Бесіда відбулася в дружній, теплій атмосфері. Керівники підприємств поділилися власним досвідом у досягненні успіху підтвердивши, що отримання міцних професійних знань – це вивірений шлях до гідного вступу молодих людей в самостійне життя. Змістовне спілкування глибоко зацікавило і викликало у наших здобувачів вищої освіти впевненість у правильності вибору спеціальності.
    Факультет ТВППТСБ висловлює щиру подяку А.В. Бабаєву, О.І. Ващенко, які знайшли час і завітали до нас на свято.
    Зі святом, шановні працівники харчової промисловості! Міцного здоров’я, творчої наснаги, миру та злагоди Вашим оселям!!!


















Заступник декана факультету ТВППТСБ 
з виховної роботи О.І. Каратєєва

факультет ТВППТСБ, харчові технології

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget