ІННОВАЦІЇ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЯКОСТІ ТВАРИННИЦЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

17-18 жовтня 2018 р. на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету науково-педагогічним  працівниками кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Інновації у забезпеченні якості тваринницької продукції».
У конференції взяли участь представники різних закладів вищої освіти України, головного управління держпродспоживслужби в Миколаївській області, ДП «Миколаївстандартметрологія», спеціалісти переробних підприємств. Участь у конференції взяли 110 осіб. 


Початок роботи конференції – виконання Гімну України

 
Лихач Анна Василівна, доцент кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Миколаївського НАУ, кандидат сільськогосподарських наук, доцент з доповіддю:
«Вплив доступності «іграшок» на показники 
поведінки та продуктивність свиней»



Дискусія під час конференції

 Доповіді викликали велику зацікавленість у всіх присутніх

Привітання учасників конференції

Дегустація м’ясних виробів торгової марки «Делікат»

факультет ТВППТСБ, кафедра птахівництва, науково-практична конференція

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget