17-18 жовтня 2018 р. на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету науково-педагогічним працівниками кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Інновації у забезпеченні якості тваринницької продукції».
У конференції взяли участь представники різних закладів вищої освіти України, головного управління держпродспоживслужби в Миколаївській області, ДП «Миколаївстандартметрологія», спеціалісти переробних підприємств. Участь у конференції взяли 110 осіб.
Початок роботи конференції – виконання Гімну України
Лихач Анна Василівна, доцент кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Миколаївського НАУ, кандидат сільськогосподарських наук, доцент з доповіддю:
«Вплив доступності «іграшок» на показники
поведінки та продуктивність свиней»
Дискусія під час конференції
Доповіді викликали велику зацікавленість у всіх присутніх
Привітання учасників конференції
Дегустація м’ясних виробів торгової марки «Делікат»
Дописати коментар