Візит члена-кореспондента НААН України, завідувача кафедри прикладної екології Харківської державної зооветеринарної академії Олексія Михайловича Маменко.

Завітав у гості на факультет ТВППТСБ Миколаївського НАУ член-кореспондент НААН України, завідувач кафедри прикладної екології Харківської державної зооветеринарної академії Олексій Михайлович Маменко.
Підтримуючи добру традицію щодо проведення лекційних та лабораторно-практичних занять на факультеті ТВППТСБ науковцями, фахівцями з виробництва, чи наукових працівників з-за кордону на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва, яку очолює доктор с.-г. наук, доцент Лихач В.Я. відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи наукових досліджень та патентування» академіком, доктором с.-г. наук, професором, відомим в Україні і знаним в усьому світі тваринником Олексійом Михайловичем Маменком, для здобувачів вищої освіти ІІІ курсу спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Провідний науковець галузі тваринництва розповів про особливості та закономірності формування продуктивних якостей великої рогатої худоби і виробництва продуктів тваринництва в екстремальних ситуаціях, зональних енергоресурсо-зберігаючих екологічно безпечних систем та технологій в тому числі у забруднених важкими металами і радіонуклідами біогеохімічних провінціях. Крім того, Олексій Михайлович детально охарактеризував національні, державні та регіональні науково-технічні програми зокрема з трансферу інновацій в аграрний сектор економіки та удосконалення державного управління з екологічної безпеки харчування, оскільки він був керівником та співавтором цих програм.
Від імені ректорату університету, колективу факультету та здобувачів вищої освіти дякуємо Вам, Олексію Михайловичу за змістовну та корисну лекцію, за мудрість та людяність, за досвід та любов до науки!!!!

в.о. завідувача кафедри ТВПТ                                         В.Я. Лихач





факультет ТВППТСБ, кафедра ТВПТ, наукова робота,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget