Результати проведення V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні»



На базі інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету 05-07 квітня 2017 року проходила V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні», на чолі із головою пленарного засідання кандидатом технічних наук, професором Г.О. Івановим, та секретарем – кандидатом економічних наук, доцентом П.М. Полянським.

Основною метою заходу було обмін досвідом по результатах наукових досліджень сучасних проблем взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні.
Під час роботи конференції працювали такі секції:
  • Актуальні проблеми взаємозамінності і стандартизації.
  • Теорія та практика взаємозамінності і стандартизації.
Основні питання, що обголювалися: вибір посадок роликового радіального підшипника, імплементація норм і стандартів згідно угоди про асоціацію України та ЄС; нові методики розрахунків посадок типових деталей машин; вплив шорсткості і хвилястості поверхонь на надійність і довговічність машин; допуски і посадки деталей із пластмас; проблема нормування точності деталей машин; зміни в нормативно-правовій базі стандартизації в зв'язку із вступом України до ЄС; плив шорсткості і хвилястості поверхонь на надійність і довговічність машин, порівняння допусків форми та розташування за ГОСТ 3325-85 та зарубіжних фірм; сертифікаційні випробування та валідація випробувального устаткування як основа регулювання положень стандартизації продукції.
По завершенню роботи Конференції учасників було нагороджено грамотами.

Висловлюємо подяку за активну участь у підготовці та проведенні V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні» викладачам:

ЗАЛОЗІ Вільяму Олександровичу - доктору технічних наук, професору Сумського державного університету;
ВАСИЛЕНКУ Івану Федоровичу - кандидату технічних наук, доценту Кіровоградського національного технічного університету;
АДАМЕНКУ Юрію Івановичу - кандидату технічних наук, доценту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», м. Київ;
КАДОМСЬКОМУ Сергію Віталійовичу – кандидату технічних наук, доценту Національного університету харчових технологій, м. Київ;
ГАЛИЧУ Івану Васильовичу - старшому викладачеві Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка;
БИСТРОМУ Олександру Миколайовичу - старшому викладачеві Національного університету біоресурсів і природокористування України, м. Київ;
ВОЛКОВУ Олександру Арнольдовичу - старшому викладачеві Одеського політехнічного університету;
КОМОЧКІНУ Миколі Сергійовичу - старшому викладачеві Запорізького національного технічного університету;
ГОЛУБЕНКО Анні Анатоліївні – асистенту Житомирського національного агроекологічного університету;
МОРГУНУ Сергію Олександровичу – асистенту Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв;
ШЕЇНУ Віталію Сергійовичу – асистенту Харківського автомобільно-дорожнього університету;
ЗАБОЛОТНОМУ Олегу Сергійовичу – аспіранту Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

Висловлюємо подяку ректорам вищих навчальних закладів України, які відрядили для участі в роботі Конференції вище перелічених викладачів та студентів.


Професор Миколаївського НАУ Іванов Г.О. відкриває V Всеукраїнську науково-практичну конференцію молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні» - 06.04.2017 р.


Президія відкриття V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні».



Учасники V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні».









Виступи учасників на пленарному засіданні.


Відвідування учасниками і запрошеними викладачами музею «Суднобудування і флоту».


Перший проректор Миколаївського НАУ професор Бабенко Д.В. підводить підсумки V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні».





Вручення заохочувальних грамот учасникам та запрошеним викладачам.

2017, міжнародна науково-практична конференція, конкурс молодих вчених,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget