Перемога у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологічна безпека»

5-7 квітня 2017 р. відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологічна безпека» на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №1455 від 09 грудня 2016 року. Миколаївський національний аграрний університет представляли здобувачі вищої освіти факультету агротехнологій Зінов’єв Владислав, Алексєєва-Юрченко Мальвіна та Кушнір Наталія під керівництвом к.с.-г.н., доцента кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Манушкіної Т. М.
За результатами змагань Зінов’єв Владислав отримав диплом IIІ ступеня, Алексєєва-Юрченко Мальвіна та Кушнір Наталія нагороджені грамотами за активну участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологічна безпека».
Також підчас проведення олімпіади наша делегація відвідала Музей авіації та космонавтики, помилувалася могутнім і водночас прекрасним Дніпром.

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологічна безпека»! Бажаємо нових здобутків та перемог у навчанні, змаганнях і подальшій професійній діяльності!
 






Всеукраїнська студентська олімпіада, екологічна безпека, переможці,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget