Курси французської мови

З 30.03 по 11.04.2017 у Миколаївському національному аграрному університеті на базі факультету менеджменту проходили курси французської мови. Так, у рамках співпраці з Федерацією обмінів Франція-Україна, до університету завітала мадам Едіт Гурвьє, яка протягом більш ніж 30 років викладала французьку у ліцеях та університетах Франції.


Студенти мали унікальну можливість не тільки отримати знання з мови, але й поспілкуватись з представником однієї з найрозвинутіших європейських культур.

Мадам Гурвьє, в свою чергу, була приємно здивована технічним оснащенням університету, високою культурою і щирою гостинністю викладачів та студентів, а також прагненням останніх до знань.


Французська гостя висловила щиру подяку ректору, всім викладачам і персоналу університету, а також студентам, які сумлінно відвідували її заняття та старанно виконували всі завдання, за їх ентузіазм і витримку.


Ми були раді вітати мадам Гурвьє у стінах нашого університету і щиро вдячні за безцінний досвід спілкування і час проведений разом. Сподіваємось на плідну подальшу співпрацю з Федерацією обмінів Франція-Україна і нову зустріч з Едіт. 

Au revoir !!! Et à bientôt, Madame Gurviez!

факультет культури і виховання, кафедра іноземних мов, Франція, міжнародне співробітництво,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget