Результати проведення II етапу всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» та дисципліни «Державні фінанси»

У період з 03.04.2017 р. по 08.04.2017 р. відповідно до Наказу Міністерства науки і освіти України №1495 від 9 грудня 2016 р. «Про проведення Всеукраїнської олімпіади у 2016/2017 навчальному році» на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» та дисципліни «Державні фінанси».
На Всеукраїнську студентську олімпіаду зі спеціальності «Фінанси і кредит» було подано близько 90 заявок, з дисципліни «Державні фінанси» – 60. Зареєструвалися та взяли участь зі спеціальності «Фінанси і кредит» – 60 осіб, з дисципліни «Державні фінанси» – 58 осіб.
Представниками від Миколаївського національного аграрного університету були здобувачі вищої освіти 5 курсу денної форми навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» – Каратай Тетяна Миколаївна та Власюк Ірина Миколаївна.
У результаті проведення олімпіад, Каратай Т.М. та Власюк І.М. були нагороджені грамотами за отримане IV місце зі спеціальності «Фінанси і кредит». Також Каратай Т.М. отримала IV місце з дисципліни «Державні фінанси».
Вітаємо переможців II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» та дисципліни «Державні фінанси», бажаємо творчих успіхів, нових досягнень та перемог!!!







Всеукраїнська студентська олімпіада, державні фінанси, переможці конкурсів,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget