Освіта-2017

24 квітня 2017 року у холі сесійної зали Миколаївської обласної ради розпочала свою роботу щорічна профорієнтаційна виставка «Освіта-2017». 
Цей захід, організований за сприяння народного депутата України Т.Д. Кременя та голови Миколаївської обласної ради В.В. Москаленко, став своєрідною площадкою для презентації освітніхдосягнень вищих та професійно-технічних навчальних закладів Миколаївщини.
У виставковому комплексі Миколаївського національного аграрного університету представлено експозиції всіх факультетів, а також Технолого-економічного коледжу МНАУ. Експозиція уже традиційно привертає увагу численних відвідувачів своєю яскравістю та інформаційною насиченістю, оскільки презентує кращі досягнення у наукових, освітніх та професійних напрямках діяльності університету. 
Особливо актуальною для учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та їхніх батьків стала інформація про спеціальності, які можна здобути у Миколаївському НАУ та Технолого-економічному коледжі МНАУ. Представники приймальної комісії та факультету довузівської підготовки університету провели широку роз’яснювальну роботу щодо правил прийому на навчання та підготовки до вступної кампанії 2017 року.
Виставка триватиме до 27 квітня 2017 року, тому запрошуємо всіх бажаючих відвідати експозиції Миколаївського національного аграрного університету та Технолого-економічного коледжу МНАУ.











профорієнтаційна робота, виставка, освіта

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget