Вітаємо переможців кубку ректора з КВК 2017 року!

 Гучними оплесками та щирими посмішками відзначили Міжнародний день сміху в університеті. На початку квітня відбувся вже традиційний та дуже очікуваний захід – змагання за кубок ректора з КВК.
  Команда «Діти понеділка» вкотре захищала честь і «почуття гумору»  факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнологій та здобула максимальну кількість нагород. Запаливши серця глядачів та суддів вже з першого конкурсу, наша команда була фаворитом та впевнено крокувала аж до самої перемоги. В актив здобутків факультету ТВППТСБ увійшов кубок за I місце, грамота за кращу актрису – Доліновській Анні, та грамота за кращого актора – Дмитренку Володимиру. Актуальні жарти та чудова акторська гра змусила актову залу вибухнути сміхом та шаленими оплесками. Також, велику роль відіграли вболівальники, які підтримували своїх товаришів та надихали команду йти вперед.
  Із перемогою команду «Діти понеділка» привітав декан факультету ТВППТСБ професор Гиль М.І., висловивши своє щире захоплення та вдячність молоді за майстерну гру та вручивши солодкий приз. 
 Професорсько-викладацький склад та студентське самоврядування факультету пишається нашою командою та її високими здобутками, і бажає в майбутньому великих звершень на «ниві» гумору.
   «Гра подарувала нашій команді шквал емоцій, які пробудили в нас бажання рухатись вперед та підкорювати нові вершини. Гра була динамічною, тому складно було конкурувати із командами високого рівня, але нам це вдалось. Уся наша команда щаслива, що змогла гідно представити наш факультет на загальноуніверситетському рівні» – відзначив капітан команди «Діти понеділка» Володимир Дмитренко.
   Дякуємо всім учасникам команди: Теплову Вадиму, Доліновській Анні, Авраменко Анастасії, Яцулі Олегу та Христині Жолобенко за прагнення до перемоги, драйв на сцені та за гарний настрій команди та глядачів.

Студентський декан факультету ТВППТСБ Ганна Братко
Капітан команди «Діти понеділка» Володимир Дмитренко






факультет ТВППТСБ, квн, кубок ректора, студентська молодь мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget