Результати засідання ІV-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні»

На базі інженерно-енергетичного факультету Миколаївського національного аграрного університету 06-07 квітня 2016 року проходила ІV-а Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні», на чолі із головою пленарного засідання кандидатом технічних наук, доцентом Г.О. Івановим, та секретарем – кандидатом економічних наук, доцентом П.М. Полянським.

Основною метою заходу було обмін досвідом по результатах наукових досліджень сучасних проблем взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні.

Під час роботи конференції працювали такі секції:

- Актуальні проблеми взаємозамінності і стандартизації.

- Теорія та практика взаємозамінності і стандартизації.

Основні питання, що обголювалися: методика визначення ресурсу за динамікою зношування деталей, зменшення похибки діаметральних розмірів при обробці на універсальних токарних верстатах, стан та проблеми вдосконалення національної системи стандартизації, нормування точності деталей машин; нові методики розрахунків посадок типових деталей машин; вплив шорсткості і хвилястості поверхонь на надійність і довговічність машин; розрахунки величини залежного допуску; проблема нормування точності деталей машин; нові методики розрахунків посадок типових деталей машин; плив шорсткості і хвилястості поверхонь на надійність і довговічність машин.

По завершенню роботи Конференції учасників було нагороджено грамотами.

Висловлюємо подяку за активну участь у підготовці та проведенні ІV-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні» викладачам:

ЖИЛІНІЙ Олені Олександрівні - старшому викладачеві Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка;

БИСТРОМУ Олександру Миколайовичу - старшому викладачеві Національного університету біоресурсів і природокористування України, м. Київ;

ВАСИЛЬЄВУ Анатолію Володимировичу – кандидату технічних наук, доценту Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

ГЕРАСИМЧУК Олені Михайлівні – кандидату технічних наук, доценту Національного технічного університету України «КПІ».

НОВИЦЬКОМУ Андрію Валентиновичу – кандидату технічних наук, доценту Національного університету біоресурсів і природокористування України, м. Київ.

КАРАСЮ Василю Івановичу – старшому викладачу Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний інститут».

КЛЕНДІЮ Миколі Богдановичу – кандидату технічних наук, доценту Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний інститут».

Висловлюємо подяку ректорам вищих навчальних закладів України, які відрядили для участі в роботі Конференції вище перелічених викладачів та студентів.

Фотозвіт

















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget