Нове надходження до бібліотеки МНАУ

До уваги науковців - в бібліотеці вже доступний свіжий випуск наукового журналу International Food Hygiene (Vol. 27 Number 2). В номері -

- Пастеризація: ефективне використання парових технологій;
- Кошерна їжа: сертифікація мясних продуктів;
- Запахи: групи мікробіологічних рисків;
- Ланцюги постачань: гарантування умов зберігання за допомогою інтелектуальних реєстраційних систем;
- а також статті про визначення домішок і забруднень, металевих часток та ін.


Дописати коментар

Emoticon
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.
Disqus
Facebook

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget