СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕНЕДЖМЕНТ ЗЕД» СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ II ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

У 2015-2016 н.р. студентами гр.ЗЕД 5/1 та гр.ЗЕД 6/1 під керівництвом викладачів кафедри світового сільського господарства і ЗЕД підготовлені наукові роботи, які були направлені до ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана» та Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара.




Конкурсною комісію Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Світове господарство і міжнародні економічні відносини» (ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана») були відмічені за високий рівень наукових досліджень та нагороджені почесними грамотами роботи студентки гр. ЗЕД 5/1 Януш М.В. (науковий керівник канд. екон. наук, доц. Фєдосєєва Г.С.) та студента гр. ЗЕД 6/1 Добренького Д.С. (науковий керівник д-р. екон. наук, проф. Гончаренко І.В.).

Студент гр.ЗЕД 5/1 Мисько С.С. (науковий керівник д-р.екон. наук, проф. Ключник А.В.)був запрошений до участі у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проходив у формі заключної конференції за напрямом «Світове господарство і міжнародні економічні відносини», яка відбувалася на базі ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана» та нагороджений дипломом третього ступеня.




Студентка гр.ЗЕД 5/1 Мейдер Н.О. (науковий керівник д-р.екон. наук, проф. Гончаренко І.В.) була запрошена до участі у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який проходив у формі підсумкової конференції за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом», яка відбувалася на базі Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара та нагороджена дипломом третього ступеня.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget