Профорієнтаційна робота науково-педагогічних працівників кафедри українознавства

У березні науково-педагогічні працівники кафедри українознавства Миколаївського національного аграрного університету Сергій Васильович Стужук та Галина Леонідівна Рурик відвідали школи Єланецького району із метою профорієнтаційної роботи серед  випускників 9-х та 11-х класів. Представників університету радо зустріли вчителі та учні Єланецької гуманітарної гімназії, Єланецької ЗОШ, Маложенівської ЗОШ, Калинівської ЗОШ.
Науково-педагогічні працівники кафедри провели із учнівською молоддю цікаву бесіду, розповівши про структуру, освітню спрямованість, виховну та культурно-просвітницьку роботу університету, та наголосивши на тому, шо аграрна галузь – ледь не єдина галузь, що може повноцінно функціонувати та розвиватися в умовах сучасної соціально-політичної ситуації, приносити дохід та задоволення від своєї діяльності: «Миколаївський національний аграрний університет дає студентам не просто диплом, а якісні практичні знання, що відкривають їм двері у світ нових можливостей, професіонального зростання та стабільного заробітку». Випускники мали можливість не лише почути про переваги навчання у нашому ВНЗ, але й побачити їх на власні очі, оскільки їм було репрезентовано університет.
Галина Леонідівна Рурик, завідувач психолого-просвітницької лабораторії психолого-педагогічних інноваційних технологій розвитку особистості, провела для учнів тренінг для виявлення профорієнтаційної спрямованості, професійної схильності та здатності. Така робота виявилася дуже цікавою та корисною. 
Студентка обліково-фінансового факультету МНАУ Софія Джура, колишня учениця Єланецької ЗОШ розповіла про широке коло можливостей, що надає навчання в університеті, зокрема культурно-просвітницьку роботу, волонтерську діяльність, закордонну практику, працевлаштування тощо.
Дякуємо дирекції шкіл Єланецького району за співпрацю! 
Бажаємо випускникам вдалого складання екзаменів та успішної вступної кампанії!

ФОТОЗВІТ















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget