Захід до Дня Землі на обліково-фінансовому факультеті!

Щорічно 22 квітня люди всієї планети відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи про наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і, в той же час, корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.
У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглу територію, висадити хоча б одне деревце, відмовитися хоча б на день від використання автомобіля.
У День Землі в різних країнах за традицією звучить Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому. Дзвін Миру – символ спокою, мирного життя та дружби, вічного братерства й солідарності народів. У той же час – це заклик до дії в ім’я збереження миру й життя на Землі, збереження Людини і Культури. Перший Дзвін Миру був встановлений в штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку в 1954 р. Він відлитий з монет, які пожертвували діти всіх континентів, і є символом глобальної солідарності людей Землі, а також із орденів і медалей, інших почесних відзнак людей багатьох країн. На Дзвоні є напис: «Хай буде спільний мир у всьому світі».
На обліково-фінансовому факультеті було проведено круглий стіл із питань екологічної безпеки у межах відзначення Дня Землі. Керівник круглого столу – кандидат економічних наук, асистент кафедри обліку і аудиту Бобровська Надія. 
Відповідно до програми круглого столу, було представлено 7 доповідей:
- «Глобальна екологічна угода – 2016» деканом обліково-фінансового факультету, д.е.н., професором Вишневською О.М.;
- «Екологічні проблеми глобального середовища» керівником круглого столу – к.е.н. Бобровською Н.В. 
А також магістрами обліково-фінансового факультету:
- Шпиченко Ігор – «Основні види і джерела забруднення біосфери»;
- Гортовенко Євгеній – «Глобальні екологічні проблеми сьогодення»;
- Машевська Яна – «Утилізація відходів»;
- Івчик Євгеній – «Забруднення атмосфери вихлопними газами»;
- Клименко Влада –  «Екологічна свідомість кожного».
Матеріали круглого столу із питань екологічної безпеки викладено у програмному забезпеченні Moodle у розділі навчальних дисциплін кафедри обліку і аудиту «Екологічна безпека». 
На заході була присутня заступник декана факультету із навчальної роботи, к.е.н., доцент Стамат В.М., яка взяла активну участь у обговоренні екологічних проблем Людства.  





Дякуємо усім за участь!
Бажаємо усім натхнення і високого рівня екологічної свідомості!
ЗБЕРЕЖЕМО НАШ СВІТ!
Деканат обліково-фінансового факультету 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget