Практичні заняття з дисципліни «Основи біотехнології у рослинництві»для студентів ІІІ курсу факультету агротехнологій в умовах виробництва. 2016


6 та 7 квітня 2016 року проведено практичні заняття з дисципліни «Основи біотехнології у рослинництві» для студентів ІІІ курсу факультету агротехнологій в умовах виробництва – біотехнологічної лабораторії ФГ «Агролайф» Жовтневого району Миколаївської області. Викладач дисципліни – доцент кафедри землеробства Манушкіна Т. М.

Директор ФГ «Агролайф» Хомут В. П. ознайомив студентів з особливостями ринку садивного матеріалу плодових та декоративних культур, розмножених в умовах in vitro. Старший лаборант Мехнич К. І. у виробничих умовах показала прийоми мікроживцювання ожини та черешні. Спеціаліст з адаптації рослин Бондарєв С. В. розповів про особливості адаптації окремих видів рослин до умов in vivo, обладнання кліматичної камери та параметри мікроклімату в ній. 

Студенти ознайомилися з будовою та обладнанням біотехнологічної лабораторії, закріпили практичні навички роботи в асептичних умовах ламінарного боксу, вивчили особливості росту та розвитку різних видів рослин в умовах in vitro та їх адаптації до умов in vivo в кліматичній камері. 

Автор: доцент кафедри землеробства, к.с.-г.н., доцент Т. М. Манушкіна

12.04.2016 р.

Фотозвіт 











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget