1-ша річниця від Дня народження Школи волонтерів Миколаївського НАУ

Кожного року студенти Миколаївського національного аграрного університету беруть участь у благодійних акціях фонду «Серце до серця». Цього року Фонд організовує 11 Всеукраїнську благодійну акцію під назвою «Врятуй життя дитини», що триватиме з 4 по 24 квітня.
7 квітня 2016 року у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся благодійний концерт, присвячений 1-ій річниці від дня народження Школи волонтерів та на підтримку акції. Кожен присутній у залі мав змогу проявити свої благі наміри та долучитися до величезної справи – збору коштів на порятунок маленьких сердець. 


Студентка факультету ТВППТСБ Савосік Ольга,  яка є координатором та організатором Школи волонтерів, поінформувала всіх про діяльність фонду та, зокрема,  акцію «Врятуй життя дитині».
У межах концертної програми талановита студентська молодь представила чудові авторські вірші, запальні танці, неперевершені пісні, продемонструвала досягнення роботи учасників Школи волонтерів. 



Відмітили необхідність та вагомість роботи Школи та привітали волонтерів перший проректор університету Дмитро Володимирович Бабенко та студентський президент Іван Ботнар.

Вітаємо Школу волонтерів із Днем народження, бажаємо їм успіхів та подальшого процвітання!















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget