Батьківські збори у Мигійському коледжі Миколаївського НАУ

6 квітня 2016 року у Мигійському коледжі Миколаївського національного аграрного університету відбулися батьківські збори, які відвідала кандидат сільськогосподарських наук, асистент кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Олена Іванівна Каратєєва, маючи на меті проведення профорієнтаційної роботи щодо вступної кампанії 2016 року та вступу до Миколаївського НАУ.
На зустрічі були присутні студенти випускних курсів, батьки, завідувач відділення «Виробництво і переробка продукції тваринництва» В.В. Чумак та викладачі коледжу. Керівництво навчального закладу разом зі студентами 4 курсу та їх батьками із задоволенням прослухали інформацію, ставили питання та жваво обговорювали деталі, що їх зацікавили. 
Під час виступу особливий акцент було зроблено на інформацію про переваги та перспективи навчання у Миколаївському НАУ і зазначено, що наш ВНЗ є одним із найпотужніших та конкурентоспроможних навчальних закладів південного регіону та України в цілому. «Перш за все – це високий рівень матеріально-технічної бази, навчально-методичного забезпечення освітнього процесу та практичної підготовки студентів. Викладачі МНАУ є висококваліфікованими професіоналами, авторами підручників, посібників та монографій, які видаються під грифом Міністерства освіти і науки України. У структурі університету є Навчально-науково-практичний центр, а також навчально-дослідні господарства, де студенти проходять практичну підготовку. Університет надає молоді можливість стажування та проходження практичної підготовки за кордоном. Студенти Миколаївського НАУ – найкращі, і підтвердженням цього є те, що вони постійно займають перші та призові місця у спортивних змаганнях та творчих конкурсах («Софіївські зорі», «Магия танца – без границ», театральний конкурс аматорських театрів ім. Є. Зарницької, тощо)» – зазначила Олена Іванівна. Присутнім було представлено відеоролик на тему: «МНАУ – університет майбутнього», а також роздано буклети із детальною інформацією вступної кампанії 2016 року.
Бажаємо успіхів студентам Мигійського коледжу Миколаївського НАУ у вступних випробуваннях! Бажаємо зробити правильний вибір відносно майбутньої професії. І, звичайно, ласкаво просимо до єдиної студентської родини Миколаївського національного аграрного університету.
Висловлюємо велику подяку керівництву Мигійського коледжу О.П. Тофану та завідувачу відділення «Виробництво і переробка продукції тваринництва» В.В Чумак за теплий прийом та організацію даного заходу.
ФОТОЗВІТ






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget