Спортивні новини. Квітень 2016 р.

29-31 березня у м.Винниці відбулися Всеукраїнські спортивні ігри з волейболу (жінки) серед аграрних ВНЗ ІІІ-ІV р.а., в яких взяла участь збірна жіноча команда МНАУ. У фіналі зустрілися команди Миколаївського НАУ та Київського НУБіП України. З рахунком 2 : 0 перемогу в матчі здобула збірна жіноча команда Миколаївського НАУ та стала переможцем Всеукраїнських спортивних ігор 2016 року.

Склад команди:
  1. Морозенко О.О. група Б 5/2
  2. Вороніна В.В. група Т 1/1
  3. Салюк Д.А. група Т 1/1
  4. Яковлева А.Г. група Т 1/1
  5. Пухкенко В.В. група А 2/4
  6. Білик В.П. група Е 3/2
  7. Побережець Т.С. група Б 3/1

Тренер збірної команди МНАУ з волейболу – Овчарук Сергій Вікторович.

1-4 квітня 2016 року в м. Києві відбувся Чемпіонат України з гирьового спорту серед юніорів. У цих змаганнях у складі збірної команди Миколаївської області брали участь студенти МНАУ групи Б 3/3 Радько Вадим і Радько Владислав.

Радько Вадим, кандидат в майстри спорту з гирьового спорту, у ваговій категорії до 85кг посів 4 місце з результатом 130 підйомів гирі вагою 32 кг

Радько Владислав, його брат, кандидат в майстри спорту з гирьового спорту, у ваговій категорії до 95кг став срібним призером Чемпіонату України серед юніорів, показавши результат 195 підйомів гирі вагою 32кг, завоювавши місце в збірній команді України з гирьового спорту для участі в Чемпіонаті Європи, який відбудеться в травні в Польщі.

Тренер збірної команди МНАУ з гирьового спорту – Лешуков Олександр Валерійович.

Фотозвіт














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget