Міжнародна гостьова лекція «Аудит запасів: організаційні та методологічні аспекти»

У межах діючого договору про співпрацю між Миколаївським національним аграрним університетом та Карагандинським державним університетом імені академіка Є.А. Букетова (м. Караганда, Республіка Казахстан) 30 квітня було проведено гостьову лекцію. Модераторами такого міжнародного заходу стали Хуторний Дмитро Володимирович (директор з оподаткування ТОВ «ПКФ Україна», сертифікований аудитор, Віце-президент Всеукраїнської професійної громадської організації «Спілка аудиторів України»), Дубініна Марина Вікторівна (доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету), Чебан Юлія Юріївна (кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету). 

Гостями лекції, окрім здобувачів вищої освіти, також стали завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту, кандидат економічних наук, доцент Сиздикова Ельміра Жасланівна, науково-педагогічні працівники кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Карагандинського державного університету імені академіка Є.А. Букетова й кафедри обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету, які викладають облікові дисципліни, та декан обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету доктор економічних наук, професор Вишневська Ольга Миколаївна.

Для здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування» Миколаївського національного аграрного університету та здобувачів освітніх програм «Облік і аудит», «Державний аудит» Карагандинського державного університету імені академіка Є.А. Букетова лектори розкрили основні питання області дослідження під час аудиту запасів, особливості оцінки системи внутрішнього контролю та загальної методики проведення аудиту запасів. 

Слухачі лекції висловили подяку її організаторам та спікерам. Особливу подяку висловила наша колега з Казахстану, старший викладач Шакірова Гульнара Аймаганбетівна шановному Хуторному Дмитру Володимировичу за цікаві практичні приклади та ситуації з аудиту запасів. Ольга Миколаївна Вишневська відмітила, що 3829 км, які розділяли під час лекції її учасників, не вплинули на змістовність, практичність та науковість заходу, який відбувся у дружній, теплій атмосфері.

По закінченню лекції було обговорено подальші напрями співпраці, зокрема заплановано проведення круглого столу в межах роботи наукового гуртку з дисципліни «Організація і методика аудиту». 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget