Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції запрошує колежан на навчання за спеціальністю «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»

Студенти технолого-економічного фахового коледжу Миколаївського національного аграрного університету невдовзі завершують своє навчання. Проте, попереду їх очікує свідомий вибір подальшого шляху у навчанні з метою одержання повної вищої освіти. 

Миколаївський національний аграрний університет має широку пропозицію для студентів різних спеціальностей. Одна з сучасних і перспективних спеціальностей – 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка». 24 травня 2021 р. завідувач кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції провела зустріч зі студентами технолого-економічного фахового коледжу Миколаївського НАУ з метою інформативної підтримки випускників та популяризації  даної спеціальності. Спеціальність передбачає підготовку фахівців широкого профілю, які здатні кваліфіковано: проектувати процеси та інформаційні системи контролю продукції; здійснювати сертифікацію і атестацію продукції; організовувати і проводити вхідний, наскрізний і вихідний контроль технічного обладнання, продукції; розробляти методики проведення технічного контролю і створювати системи забезпечення якості; організовувати метрологічне забезпечення виробництва. Дипломовані спеціалісти находять широке застосування в багатьох сферах діяльності: біотехнології, фармації, переробній, харчовій, хімічній, легкій промисловості, енергетиці, аграрному виробництві, банківській сфері, установах юриспруденції та аудиту, машинобудування та транспорту.

Запрошуємо колежан на навчання за даною спеціальністю, яка є затребуваною у всіх галузях сучасних виробництв.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget