Участь студентів у ХХІІ Зльоті студентських лідерів аграрної освіти

20 та 21 травня 2021 року на базі Сумського національного аграрного університету відбувся ХХІІ Зліт студентських лідерів аграрної освіти, в якому брав участь студентський декан факультету агротехнологій Миколаївського НАУ Батій Юрій. Здобувач вищої освіти гідно представив наш університет, презентуючи доповідь на тему «Екологічна освіта та сталий розвиток, а саме система екологічної освіти та екологічного виховання у Миколаївському національному аграрному університеті».
У своїй доповіді він наголосив на тому, що екологічна освіта є актуальною для формування сучасного фахівця агропромислового комплексу, який дбайливо ставиться до природного середовища. Для формування необхідної системи знань, умінь і навичок у нашому університеті викладаються дисципліни, які допомагають студентам здобувати нові знання із цієї галузі, а саме екологія (за фаховим спрямуванням), сучасні проблеми агроекології, адаптивні системи землеробства.
Юрій підсумував свій виступ висновком, що здобувачі вищої освіти нашого університету відповідально підходять до вирішення екологічних проблем, які виникають в області та країні, пропонуючи власні ідеї для їх вирішення та мотивуючи інших до цього.





 

факультет агротехнологій,виховна робота,студентське самоврядування мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget