Зустріч студентів інженерно-енергетичного факультету із психологом

На початку першого навчального семестру цікаво, насичено та інтерактивно пройшла зустріч завідувача психолого-педагогічної лабораторії науково-просвітницьких інноваційних технологій розвитку особистості МНАУ Галини Леонідівни Рурик зі студентами-першокурсниками академічної групи ПО 1/1 (куратор В’ячеслав Миколайович Курепін).
Галина Леонідівна провела дуже захопливий і цікавий тренінг, орієнтовний на гармонізацію взаємовідносин у колективі. Тренінг було присвячено діагностиці особливостей характеру студентів, визначення темпераменту особистості та виявлення сильних і слабких сторін першокурсників. Також було проведено низку психологічних вправ, які дали змогу визначити характер та внутрішній стан кожного зі студентів.

Підбивши підсумки заходу, куратор академічної групи ПО 1/1 В’ячеслав Миколайович відзначив: «Такі зустрічі допоможуть кураторам розкрити організаторські здібності студентів, показують важливість лідерських якостей та змушують студентів задуматись над важливістю колективу у студентському житті». Студенти-першокурсники були задоволені проведеним заходом, а Галина Леонідівна зазначила: «Психолог не лише діагностує, він допомагає вам розвиватися» і запросила всіх охочих за необхідністю відвідувати психологічну службу та вирішувати нагальні проблеми.

Дякуємо Галині Леонідівні Рурик за цікаву і непересічну зустріч та чудовий тренінг, який залишив у наших серцях гарні спогади та заклик до переосмислення окремих думок і цінностей!
Чекаємо на нові зустрічі!



психолого-педагогічна лабораторія, інженерно-енергетичний факультет,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget