Нові знання, вміння та можливості здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету

Обліково-фінансовий факультет поповнився здобувачами вищої освіти, які завершили навчання у коледжах та продовжують його у стінах Миколаївського національного аграрного університету. Випускники коледжів вступили на навчання для отримання освітнього рівня «бакалавр» зі спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Здобувачі вищої освіти прийняли Присягу здобувача вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету з метою усвідомлення ролі кожного у продовженні багатовікових традицій аграрної освіти, розвитку Миколаївського національного аграрного університету.  



Здобувачі вищої освіти отримали інформацію щодо організації освітнього процесу та особливостей освітніх програм підготовки бакалаврів у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» зі спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». 
Вітаємо із початком навчання в університеті!
Бажаємо здобувачам вищої освіти успіхів та нових можливостей у стінах Миколаївського національного аграрного університету!

Деканат обліково-фінансового факультету

обліково-фінансовий факультет,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget