Миколаївський НАУ – першовідкривач аграрного наукового потенціалу!

У Миколаївському національному аграрному університеті незабаром, вперше в історії української аграрної науки, за ініціативи науково-педагогічних працівників університету відбудеться знакова подія!
За інформаційної підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України (лист від 26.08.2020 р. № 22.1/10-1686) на базі Миколаївського національного аграрного університету (далі – МНАУ) у 2020/2021 навчальному році буде проведено Міжнародний конкурс студентських наукових робіт за окремими спеціальностями галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство», зокрема: 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 208 «Агроінженерія». Метою конкурсу є інтеграція України у світовий освітній простір, розширення міжнародних зв’язків, виявлення та підтримки найбільш талановитих студентів, формування творчого покоління науково активної молоді в аграрній науці, конкурентоздатної на міжнародному ринку праці.
Співорганізаторами Конкурсу є закордонні навчальні заклади: Опольський університет (Польща), Університет Баня-Луки (Боснія і Герцеговина), Гродненський державний аграрний університет (Білорусь), Індійський інститут технологій (Індія), Костанайський інженерно-економічний університет імені М. Дулатова (Казахстан),Державний аграрний університет Молдови (Молдова).
Запрошуємо до участі талановитих науковців у сфері аграрної науки та продовольства із усіх куточків України. Саме Ваша наукова робота може змінити хід історії аграрної науки! 

Із детальною інформацією та Положенням про Конкурс можна ознайомитися на сайті http://konkurs.mnau.edu.ua або за телефонами для довідок: (+38097) 715 1902, (+38099) 700 1452.



міжнародний конкурс, наукова робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget