Підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018-2019 навчальному році зі спеціалізації «Фінансова безпека»

З метою формування покоління молодих науковців та практиків, сприяння реалізації їхніх здібностей та активізації науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти, відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році» від 18.09.2018 р. № 1010 Черкаський навчально-науковий інститут Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» призначено базовим навчальним закладом з проведення II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека».
11 квітня 2019 р. на базі Черкаського навчально-наукового інституту Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» відбулася підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека».
Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 44 студентських наукових робіт, з яких до прилюдного захисту було рекомендовано 12 робіт, авторів яких було запрошено до участі у підсумковій науково-практичній конференції.
Миколаївський національний аграрний університет у конкурсі представляли здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Іваненко Ганна та Костенко Тетяна, які на високому рівні висвітлили результати наукового дослідження на тему «Трансформаційна програма розвитку банківської системи України в сучасному фінансово-економічному просторі» під керівництвом канд. екон. наук, доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування А. С. Полторак.
За результатами Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціалізації «Фінансова безпека» Іваненко Ганна та Костенко Тетяна посіли призові місця та отримали дипломи III ступеня.
Вітаємо Іваненко Ганну та Костенко Тетяну! Бажаємо нових успіхів та наукових здобутків у майбутньому!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget