МНАУ забезпечує безпечні умови для навчання та життя студентів


На факультеті менеджменту пройшли кураторські години на тему «COVID-19». Зокрема у здобувачів вищої освіти спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» було проведено кураторську годину: «Вакцинація від COVID-19: за і проти». Під час зазначеного заходу студенти обговорити переваги і можливі побічні ефекти вакцинації, розібрали міфи щодо вакцин, висловили власні міркування щодо важливості формування колективного імунітету.

«Освітнє середовище має бути максимально безпечним для життя і здоров'я студентів та викладачів. Ми не можемо допустити жодних ризиків виникнення надзвичайних ситуацій під час навчального процесу», -  прокоментувала доречність проведення заходів заступник декана з навчальної роботи факультету менеджменту Світлана Тищенко.

Керівництво Університету наголошує, що в період пандемії питання охорони здоров'я і безпеки студентства є пріоритетними. Тож адміністрація продовжуватиме вживати всіх необхідних протиепідемічних заходів для створення максимально комфортних умов навчання в період COVID-19.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget