Відкрита лекція на факультеті агротехнологій

8 жовтня 2021 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти факультету агротехнологій з випускником Миколаївського національного аграрного університету Кормишкіним Юрієм Анатолійовичем – членом-кореспондентом НААН України, депутатом Миколаївської обласної ради V-VIII скликань, засновником ТОВ «СП «Південна аграрно-експортна компанія».
Юрій Анатолійович обговорив зі студентами актуальні проблеми аграрної галузі, їхні  можливі шляхи вирішення та перспективи розвитку АПК Миколаївщини та України в цілому; поділився власним досвідом діяльності компанії ПАЕК, розказав про можливі перспективи роботи в аграрній сфері, зокрема в ТОВ «СП ПАЕК».
Одне із головних кредо Юрія Анатолійовича: «Наше майбутнє – це освічена молодь». Тому вперше в Україні у 2019 р. за ініціативи ректора МНАУ В’ячеслава Сергійовича Шебаніна та за підтримки депутатів обласної Ради було запроваджено програму «Регіональне замовлення» для підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» у Миколаївському національному аграрному університеті за найбільш затребуваними на ринку праці спеціальностями. За цією програмою здобувачі вищої освіти мають змогу навчатися абсолютно безкоштовно та ще й отримувати стипендію, адже кошти на це виділяються з обласного бюджету. Щороку до МНАУ вступає до 85 студентів за регіональним замовленням.
Під час лекції здобувачі були дуже активними і ставили запитання Юрію Анатолійовичу, на які він із великим задоволенням відповідав та поділився досвідом не лише як керівник кампанії, а й в практичних питаннях із технології вирощування різних польових культур.
На базі ПАЕК студенти факультету агротехнологій мають змогу проходити щороку практику та влаштуватися на роботу.
Дякуємо Юрію Анатолійовичу за цікаву та змістовну лекцію та за працю на благо нашої аграрної країни та нашого університету.








 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget