Перша лекція з фаху для здобувачів освітнього ступеня «Молодший бакалавр» спеціальності «Облік і оподаткування» у Міжнародний день студента – гарний знак!

Для перших здобувачів вищої освіти МНАУ освітнього ступеня «молодший бакалавр» у Міжнародний день студента проведено перше лекційне заняття з першої фахової навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік»! Професор Дубініна М.В. відкрила здобувачам таємничу завісу поняття бухгалтерського обліку, його значення та ролі професії бухгалтера у сучасній економіці. Приємним та знаменним стало привітання доктора економічних наук, професора, академіка НААН Жука Валерія Миколайовича. Валерій Миколайович побажав нашим здобувачам вчитися розуміти моделі бухгалтерського обліку, аналізувати та прогнозувати діяльність підприємств АПК, із задоволенням поринути у цікаву науку бухгалтерського обліку, із гордістю здобувати професію бухгалтера, якої не може не існувати у сучасному суспільстві, а має вона лише розвиватися! 

Продовжуємо працювати пліч-о-пліч із стейкхолдерами, основними з яких є професійні організації. Так, завдяки Валерію Миколайовичу, який є Головою Ради Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, ми завжди маємо порадників та підтримку для удосконалення освітнього процесу та виховання справжніх фахівців своєї справи.

Отже, вийшло справжнє свято з девізом «Сумлінність. Свідомість. Довіра». Успіхів вам, наші майбутні бухгалтери! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget