Практична підготовка у розпалі!

Практична підготовка є обов'язковим компонентом освітньо-професійної підготовки здобувачів вищої освіти, що має на меті інтегрувати теоретичні знання і практичні уміння та навички майбутніх фахівців. Під час практики поглиблюються та закріплюються теоретичні знання з усіх дисциплін навчального плану, накопичується та аналізується фактичний матеріал для подальшого навчання.
Здобувачі вищої освіти обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» з 11 січня до 5 лютого 2021 року проходять виробничу практику з бюджетної та податкової систем в управліннях Пенсійного фонду та Державної казначейської служби України, територіальних органах Державної фіскальної служби України.
Враженнями від проходження виробничої практики в Головному управлінні Пенсійного фонду України поділилися наші майбутні фінансисти: «Ми вдячні керівництву Пенсійного фонду за надану нам можливість ознайомитися із особливостями організації роботи ГУ Пенсійного фонду, його структурою, функціональними та посадовими обов’язками працівників. Дуже приємно відчувати себе частиною колективу, застосовувати теоретичні знання, здобуті в університеті, опановувати нові навички, виконуючи поставлені завдання! Така практична підготовка збагачує нас професійними якостями ще під час навчання!»
Бажаємо продуктивної практичної підготовки! З новими силами та творчим натхненням чекаємо на заняттях!







обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget