Профорієнтаційна робота кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції

Карантинні обмеження, що продовжилися в України із початком нового 2021 року, змушують загальноосвітні школи працювати у дистанційному режимі. Проте, кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції продовжує застосовувати різні форми профорієнтаційної роботи в навчальних закладах Вознесенської ОТГ. 18 січня 2021 р. науково-педагогічними працівниками кафедри проведено Zoom-конференцію на тему «Миколаївський національний аграрний університет запрошує». До участі у конференції були запрошені гімназія ім. Т.Г. Шевченка, школа-інтернат «Обдарованість», ліцей «Інсайт», ЗОШ 3,7,8,10, а також студенти Білгород-Дністровського фахового коледжу природокористування, будівництва та інформаційних технологій. 
Завідувач кафедри, Л.С. Патрєва привітала учасників конференції і надала характеристику університету, як провідного закладу вищої освіти Півдня України, його структурних підрозділів, перелік спеціальностей і переваг навчання у Миколаївському НАУ. Участь у конференції взяв відповідальний секретар приймальної комісії Є.В. Баркарь, який надав інформацію стосовно вступної кампанії 2021 року, звернув увагу на деталі реєстрації і проходження ЗНО, підтвердив готовність приймальної комісії надати допомогу майбутнім абітурієнтам. Асистент І.В. Каницька, як представник династії студентів Миколаївського НАУ, поділилася своїм власним шляхом у житті – від студента коледжу Миколаївського НАУ до аспіранта і викладача кафедри. Під час конференції було представлено відео-презентацію Миколаївського НАУ, яка охоплювала усі основні складові рейтингу університету в Україні. Значна увага була приділена заохоченню учнів до курсів з підготовки до ЗНО на базі університету, які розпочнуть свою роботу з 2 лютого 2021 року. Серед питань учнів основними були щодо умов проходження закордонної практики студентів і її вартості, на які ґрунтовно надав відповідь доцент О.О. Стародубець. Впродовж зустрічі учасники змогли одержати відповіді на всі поставлені запитання.
Щиро вдячні усім учасникам зустрічі. Сподіваємося, що спеціальності Миколаївського національного аграрного університету стануть першими пріоритетами майбутніх абітурієнтів, а велика дружня родина університету поповниться новими студентами.





Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

факультет ТВППТСБ, кафедра ПЯБП, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget