За інформаційної підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України на базі Миколаївського національного аграрного університету з вересня 2020 року по червень 2021 року проходить Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Аграрні науки та продовольство». Конкурс проводиться за спеціальностями: 201 «Агрономія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 208 «Агроінженерія».
Співорганізаторами Конкурсу є закордонні заклади вищої освіти: Опольський університет (Польща), Університет Баня-Луки (Боснія і Герцеговина), Гродненський державний аграрний університет (Білорусь), Індійський інститут технологій (Індія), Костанайський інженерно-економічний університет імені М. Дулатова, Торайгиров університет (Казахстан), Ташкентський державний аграрний університет (Узбекистан), Державний аграрний університет Молдови (Молдова).
Метою Конкурсу є інтеграція України у світовий освітній простір, розширення міжнародних зв’язків, виявлення та підтримка талановитих студентів, формування творчого покоління науково активної молоді в аграрній науці, конкурентоспроможної на міжнародному ринку праці.
Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції активно долучилася до участі у конкурсі. Під керівництвом асистента кафедри Ірини Миколаївни Лютої магістр Карина Іванівна Цендра готує конкурсну наукову роботу за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Впродовж підготовки до конкурсу автором проаналізовано можливість представлення результатів власної наукової роботи відповідно до вимог конкурсу. Роботи мають бути актуальними, інноваційними або пошуковими за своїм характером у межах певної спеціальності. Важливого значення набувають і критерії оцінки робіт, які теж потрібно враховувати при підготовці студентської наукової роботи: – відповідність теми роботи спеціальності Конкурсу; – актуальність проблеми; – ступінь новизни та оригінальність ідей, закладених в основу роботи; – використання сучасних методів дослідження; – повнота та якість викладення основних наукових результатів; – теоретична значимість роботи; – практична значимість роботи; – якість оформлення.
Незважаючи на відпустку та зимові канікули, наукова робота триває у дистанційному режимі. Бажаємо автору та її науковому керівнику успішної участі в конкурсі!
Підготовка до міжнародного конкурсу студентських наукових робіт
Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції
Дописати коментар